personal trainer buchholz

Published Apr 03, 22
4 min read

personal marathon training plan

De meeste mensen hebben een affiniteit met fitness omdat ze zelf veel kilo's zijn afgevallen. En gaan onder het mom ‘als ik het kan, dan kan jij het ook’ een opleiding doen en tadaa, je kan personal training geven. Er zijn tegenwoordig naar mijn mening te veel opleidingen tot personal trainer.

Een erkend fitness papiertje zou je best wel kunnen helpen, maar het maakt je nog steeds geen volwaardige trainer. Een trainer opleiding of opleiding tot fitnessinstructeur is misschien wel de basis. Het belangrijkste is dat je weet hoe je met mensen om moet gaan. Ik ken echt de betere trainers van Nederland maar zij schieten vaak tekort op het commerciële of ondernemers vlak.

Een consument maakt een keus aan de hand van de social skills, is de trainers aardig, vertrouw ik hem en of hij of zij als een expert over komt. Jij kan je huisarts ook niet beoordelen op zijn vakkennis, toch? Laten we voorop stellen dat de meeste opleidingen nooit helemaal compleet zijn.

info@michaelbruijstens.com

Address: Dwarsdijk 78, 3078JD Rotterdam
Phone: 06 12570382
Email: info@michaelbruijstens.com
Personal trainer Rotterdam

Hoe meer opleidingen je doet, des te meer je weet en er ook achter komt dat je misschien nog wel heel weinig weet. Van iedere opleiding leer je in ieder geval iets. Mijn voorkeur gaat echt uit naar het eerste rijtje. Als je deze kennis in de praktijk weet toe te passen, dan ben je klaar voor een mooie carrière.

Dat is zonde, daarom is het echt niet verkeerd om je social skills te verbeteren en te ervaren hoe het is om je kennis begrijpelijk over te brengen op je klanten. Dit kan je relatief makkelijk doen in een fitnesscentrum als fitness trainer. Dat is prima, sterker nog, als ik wist dat een fitness trainer er al meerdere jaren op had zitten, dan wist ik ook dat ik alleen nog maar de kennis over hoefde te brengen.

Hij weet al welke problemen hij tegen gaat komen in de praktijk. Ook ik heb personal trainer “gespeeld” toen ik in de commerciële gyms werkte, puur om te kijken of mijn kennis wel werkte in de praktijk en hoe ik mijn kennis het beste over kon brengen op de persoon.

Chiu geeft in mijn ogen een van de beste opleidingen. Zijn tone of voice op social media wordt niet altijd gewaardeerd, who cares! Zijn vakkennis is altijd up to date, een discussie is bijna niet te winnen van de beste man. Hij heeft het over de feiten en dat is soms nogal moeilijk te verkroppen als je in een wereld bomvol sprookjes lijkt te leven.

personal trainer london

Niet echt mijn ding en daarom ben ik blij dat Chivo deze kennis weet te bundelen tot begrijpelijke taal voor bijzonder leergierige personal trainers. De opleidingen zijn pittig, maar echt meer dan de moeite waard! Het is veel meer dan alleen personal training. Het gaat veel verder dan dat. Als jij denkt dat je je klant helpt met een sumo squat omdat je die hebt geleerd, dan adviseer ik je echt om deze opleiding te doen.

Hoe kan je nu het beste jouw cliënt helpen vanuit zijn of haar hulpvraag. Je leert coachen vanuit de wetenschap en mensen af laten slanken zonder dat je ze op een strafkamp dieet hoeft te zetten. Chivo pakt vitaliteit fitness en leefstijl in één opleiding. Er gaat ongetwijfeld een nieuwe wereld voor je open bij Chivo.

Wil je personal trainer worden bij Basic-fit? Dan is dit artikel een must-read! In het verleden heb ik samengewerkt met Basic-Fit. Gedurende deze samenwerking heb ik veel geleerd hoe je als personal trainer het beste aan de slag kan gaan in deze sportketen. In dit artikel deel ik mijn ervaringen en krijg je tips.

Hierbij kun je denken aan: Gebruik maken van de ruimte. Je hoeft zelf geen bedrijfspand te huren. Gebruik maken van het apparatuur. De basis staat er en je bent weinig geld kwijt aan aanvullend materiaal zoals microplates, TRX, ringen, weerstandsbanden, etc. Jouw doelgroep bevindt zich letterlijk dagelijks om je heen.

Je krijgt een plek op de website van de locatie waar klanten contact met je kunnen opnemen en je komt op het digitale scherm in de sportschool. Je krijgt hierdoor een stroom aan betaalde proeflessen en leads. Minder verantwoordelijkheden die je op je moet nemen en verzekeringen die je moet afsluiten, zoals de verzekeringen voor het afhuren van een bedrijfspand en de apparatuur.

Mensen komen er vaak om voordelig te sporten. Dit houdt in dat de bezoekers over het algemeen wat meer op hun geld letten, dan in een sportschool die een luxe formule hanteert. Echter zijn er genoeg leden die behoefte hebben aan begeleiding. Dit kan in de vorm van personal training, maar kun je ook denken aan small group training of andere begeleidingsvormen.

Navigation

Home

Latest Posts

Personal Trainer Nieuw Vennep

Published Jul 04, 22
10 min read

Personal Trainer Voorburg

Published Jul 04, 22
8 min read

Personal Trainer Hamilton

Published Jul 04, 22
4 min read