Tag: Personal trainer Bloemendaal - Personal trainer Mechelen
 Thaise Massage Turnhout  thumbnail

Thaise Massage Turnhout

Published Jul 19, 23
10 min read

Thaise Massage In Aalst

En humor heb ik altijd wel gehad. Maar het valt mij nu op dat ik de laatste tijd altijd spontaan in de lach schiet als er iets “fout” gaat, i. p.v. me te ergeren. En dat is leuk! Ik heb meer energie en meer levenslust en daar ben ik heel blij mee.Een Burn-out zoals dat tegenwoordig heet. Uitgeput-opgebrand en depressief heb ik hulp gezocht bij een natuurgeneeskundig therapeut. Een onderdeel van haar behandeling/advies was het Powerpakket vitamine B12 te gaan gebruiken. wat is traditionele thaise massage. Deze vitamine zou er voor gaan zorgen dat ik binnen een maand mijn energie zou terug krijgen. Een beetje sceptisch was ik wel, want ik was te moe om te werken en zou dan een vitamine pilletje mij dan weer op de been helpen...? Het antwoord is JA.

Mijn lijst van gezondheidsklachten is enorm, maar de ergste klachten zijn toch de enorme spier- en gewrichtsklachten. Jaren lang loop ik bij de fysiotherapeut voor die extreme pijnen, zonder resultaat, en altijd werd er door de artsen verteld dat het door stress veroorzaakt werd. En dat zeiden ze met name omdat ze wisten dat ik veel mee heb gemaakt in mijn leven.

Ik werd vreselijk vergeetachtig en chaotisch, gewoon bizar!! Ik legde dingen in de koelkast die daar helemaal niet in thuis horen. Dan zei mijn man: Lida, wat doe je nou?! En ik vergat om de haverklap mijn sleutels of mijn tas in de winkel. Dan zei mijn vriendin voor de zoveelste keer: Lida vergeet je tas niet.

Echt, ik was een soort kasplantje geworden en werd ook nog eens van het kastje naar de muur gestuurd in de medische hoek. Ik zei de laatste jaren ook heel vaak: Ik adem wel, maar ik leef niet. Ik voelde me een hoogbejaarde van 85 jaar of ouder (thaise massage wervik). Toen ben ik ook aan de antidepressiva geraakt, met niet veel resultaat, al werd ik wel iets rustiger.

Zo kreeg ik van de dokter een B12 tabletje van 1000 mcg per dag; geen smelttablet en later, toen ik me er in ging verdiepen, kwam ik er achter dat dat niet veel doet. Toch knapte ik eerst wel een beetje op, maar daarna verergerde alles weer en zat ik ook nog eens onder de puisten.

Thaise Massage Aarschot

Ik heb meteen de Power kuur besteld; die was de eerste weken echt loodzwaar, maar ik had gelezen dat het zwaar kon zijn. Ik merkte echt dat mijn lichaam ging ontgiften en al mijn klachten verergerden ook nog eens, maar ik hield vol - wat is traditionele thaise massage. Na 6 weken knapte ik geestelijk al op; ik werd weer helder in mijn hoofd.

Lichamelijk ging het beetje bij beetje steeds beter..Maar nu, een paar weken verder, heb ik nog meer grote stappen vooruit gemaakt, en echt: ik kan weer lopen!!! zonder door mijn benen te zakken van de pijn. En iedereen in mijn omgeving ziet het gebeuren, zij zien mij veranderen in een vrolijke levenslustige vrouw, met veel minder pijn.

En mijn man pakte me gisteren blij vast en zei: Mens, je straalt weer! En daar werd ik zo emotioneel van..en gelukkig. Hij schoot ook vol. Mijn man is ook de enige geweest die mij de afgelopen jaren begreep, in dat hele medische doolhof. Ik zit nu aan de 2e Power kuur en daarna ga ik mijn bloed opnieuw laten testen, zeker ook om de huisarts te overtuigen van mijn herstel en dan wil ik ook zeker mijn antidepressiva gaan afbouwen; maar ik blijf zeker de onderhoudskuur (het Standaard pakket –red.) gebruiken, want al die jarenlange ellende trek ik geen 2e keer meer.

En ik ben het levende bewijs: ik leef weer!!!! En ik voél ook weer. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar 1 ding weet ik zeker: alles komt goed. Groet,Lida (55 jaar) uit Boxtel, Oktober 2015 “Ik had last van een vreemd gevoel in mijn voeten, ze voelden wat verdoofd, en ik had vaak last van mijn benen: krampen, pijn, vooral ook ‘s nachts.

Als ik wakker werd ’s ochtends, voelde ik me vaak zwaar en vermoeid, dus ik werd niet uitgerust wakker. Ik ben begonnen met B12 zuigtabletten, de Powerformule, en ik merkte dat ik me al snel beter begon te voelen, alleen mijn benen had ik nog wel een poosje last van.

d. in plaats van 1x. Toen ging het een stuk beter na een paar weken. Ik ben ook hoog gevoelig, er kwamen vaak veel prikkels binnen, waardoor ik niet van drukte hield. Ik had ook regelmatig last van een trillend oog, mijn geheugen was slecht; ik kon vaak niet op een naam of woord komen.

Thaise Massage Brugge Ezelstraat

Daarnaast had ik dus vaak last van mijn spieren, dat merkte ik dan ‘s ochtends vooral, maar ook na inspanning kon ik al snel veel pijn in mijn spieren hebben. Deze klachten en alle andere klachten die ik net noemde, zijn nu verdwenen; ik gebruik nu een jaar de B12 Powerformule en ik blijf het gebruiken, want het doet me erg goed.

Was het toch mijn schildklier (ik slik nogal wat Thyrax) waarom ik me vaak zo lamlendig en moe voelde? Maar er kwam niks uit de bloed onderzoeken bij de huisarts. Vroeger heb ik wel B12 injecties gehad toen ik als 18 jarige op de Paaz lag – maar daar hebben de artsen het later in mijn leven niet meer over gehad.Ik heb heel mijn leven al last van stress, van ADHD , van altijd maar druk druk druk…Druk in mijn hoofd – er was een sneltrein in mijn hoofd die nooit stopte- maar ook in mijn lichaam heel veel onrust. Een paar maanden geleden werd alles nog erger.. ik was daarnaast dood en dood-moe de hele dag - thaise massage mechelen.Overdag had ik de hele dag het gevoel of ik flauw viel. Mijn hoofd was helemaal leeg- te moe om nog normaal te kunnen denken. Ik had daarnaast hartkloppingen en ook heel veel huilbuien. En het was net of mijn benen mijn lichaam niet meer konden houden, dat ik als het ware elk moment door mijn benen zou kunnen zakken.Ik had mezelf er na al die vergeefse dokter-bezoeken al bij neergelegd: dit is het Jo. Er is niets meer aan te doen. Totdat mijn schoonzus mij eind augustus op de website van jullie wees; ik ben gaan lezen, herkende mezelf in veel klachten van een B12-tekort en heb toen meteen het Power pakket B12, met foliumzuur besteld.

Na een week ging het al een stuk beter en nu, na 3 weken, ken ik mezelf niet meer terug! Het is wonderbaarlijk hoe snel het bij mij gaat; ik weet effe niet wat er bij mij gebeurt. Ik voel me geweldig, echt helemaal super. Ik heb heel veel rust in mijn hoofd en in mijn lichaam gekregen.

Thaise Massage Lier

Ik heb mijn energie weer terug. De hartkloppingen waren al na een week weg. Ik slaap nu gelukkig weer super goed en mijn eetlust die weg was, is weer helemaal terug (kaanica thaise massage). De pijn in de benen is weg: ik heb het helemaal gevonden! Autorijden durfde ik de afgelopen jaren ook niet meer – ik vertrouwde mezelf niet omdat ik zo onrustig was en me ook niet goed kon concentreren.

Afgelopen zondag reed ik bijvoorbeeld een uur en dat ging keigoed. Weet je wat ik ook weer durf? Zorgeloos boodschappen doen in de winkel.. Want op het laatst, met die extreme vermoeidheid, werd het me in een winkel vaak te veel..al die mensen..al die prikkels.. Stond ik aan de kassa te wachten, overviel het me ineens helemaal, paniek, en weg was ik.

Echt, dat is meerdere keren gebeurd. Ik heb dat trouwens altijd gehad: moeite met grotere groepen mensen. Ook een theater bezoeken trok ik niet. O, als dat nou ook nog weer gaat lukken met deze B12... Die periodieke oogflitsen zijn trouwens ook opgehouden. Alsof het bij tijd en wijle onweerde in mijn hoofd.

Heel lastig was dat op mijn werk kan ik je verzekeren. thaise massage tiel. En ik kan weer een boek lezen! Mediteren lukt nu ook beter. Echt ik voel me weer helemaal super; vooral deze rust die ik nu voel, die heb ik heel mijn leven nog nooit zo diep gevoeld. Ik ga nu ook binnenkort stoppen met roken – de tijd is er nu rijp voor voel ik.

Mensen die mij kennen zeggen: Wat is er met jou gebeurd? Je zit zo rustig ineens. En je straalt helemaal. Ja, dat is heel leuk om te horen (thaise massage verhalen). Ik vertel het natuurlijk aan iedereen die ik ken- ook bij de kaartclub zeg ik dat ze naar jullie website moeten kijken.

Mensen bijvoorbeeld met vermoeidheidsklachten, lusteloosheid, depressie en mensen die zich overal druk over maken. Ben benieuwd of zij ook zo gaan opknappen. thaise massage siam.. Kortom: ik zie het leven weer helemaal zitten. Een maand geleden dacht ik nog: het hoeft voor mij allemaal niet meer. Maar nu voel ik dat er voor mij weer een nieuw leven aanbreekt.

Thaise Massage Rijkevorsel

Ik wil jullie heel hartelijk bedanken. Had ik deze B12 aanpak maar eerder geweten, dan was me veel leed gespaard gebleven.” (55 jaar) uit Zwolle, September 2015 “Als ik alle verhalen lees van mensen met een B12 tekort en hun zoektocht naar de oplossing; de uitgang uit het doolhof van misdiagnoses, dan krijg ik altijd een beetje pijn in mijn buik: wat een onnodig leed.

Uiteindelijk zou het 20 jaar duren voordat een kordate internist mijn bloed liet testen op zo’n beetje alles wat maar meetbaar was; en toen was daar binnen 1 week de diagnose. Een enorm B12 tekort en een kleine schildklierafwijking. Die 20 jaar, waarin ik op zoek ben geweest naar de werkelijke reden van alle ellende heeft me één ding wel geleerd: altijd vertrouwen op je eigen intuïtie en nooit opgeven (dat zijn eigenlijk twee dingen ☺).

p.v. 150); lees het boek: “Is het een B12 tekort?” van Sally Pacholok en wees standvastig bij elk bezoek aan een arts. De uitingsvorm van mijn B12 tekort kenmerkte zich vooral door ernstige psychische klachten in combinatie met een zeer zware vermoeidheid. Later zijn daar ook spierklachten bijgekomen en nog weer later kon ik zelfs niet meer lopen (mijn lijdensweg in een notendop).

Hoe vaak mij niet een pot valium is voorgehouden als antwoord op al het “ongemak”. Ik heb het altijd geweigerd, hoe rot ik me ook voelde; omdat ik ergens diep van binnen wist dat het iets anders was. In de zwaarste periode dat het bijna echt niet meer ging, ben ik geholpen door een haptonoom: hij hielp me niet van mijn klachten af; maar hij leerde me leven met alles waar ik mee te maken had: ik ging hardlopen terwijl ik niet naar buiten durfde (met een begintijd van 45 seconden; dat was mijn conditie), ik bracht de kinderen naar zwemles terwijl ik niet de snelweg op durfde, ik deed zelf mijn boodschappen terwijl ik hyperventilerend over mijn winkelwagentje hing.

(tja…..mijn zwangere lijf had alle vitamine B12 weggegeven). Mijn man “leerde” me weer met de trein naar mijn werk te gaan door met me mee te reizen; omdat ik maar 2 uur per dag kon werken, van 8 – 10 uur, moest hij om 09. 30 zijn middagpauze al opnemen omdat hij mij dan weer met de trein van mijn werk kon begeleiden.

Ook dit kon ik niet accepteren; ik nam ontslag en wist mijn werkgever te bewegen mij voor de helft van het aantal uren weer in dienst te nemen. Financieel hebben deze 20 jaren ook een zware aanslag op ons leven gedaan; in mijn zoektocht bezocht ik meerdere therapeuten waarvan het merendeel niet vergoed werd (de reguliere artsen rammelden immers allen consequent met de valiumpot; dus moest ik wel verder zoeken in het alternatieve circuit) (thaise massage karel janssenslaan oostende).

Thaise Massage In Eindhoven

Het heeft me gevormd tot wat en wie ik ben. Wel kan ik een spijtig gevoel krijgen over de gemiste kansen (want die zijn er zeker geweest). thaise massage apeldoorn. Daar zullen we toch maar niet te lang bij stilstaan; want het is wat het is. Deze angstige zieke rups is een vlinder geworden die haar vleugels ver kan uitslaan.

Latest Posts

Helan Terugbetaling Kinesist

Published Jun 23, 24
6 min read

Thaise Duo Massage

Published Jun 17, 24
7 min read

Thaise Massage In Thailand

Published Jun 12, 24
4 min read